Akciós lakáshitelek igénylése?

2013. szeptember 07., szombat

A pénzintézetek megszámlálhatatlan kedvező ajánlattal kecsegtetnek a lakáshitelek piacán. Mivel a vásárlási kedv megvan, csak az anyagi tőke hiányzik részben, ezért az akciók igénybe vételével Ön a legjobb, legkedvezőbb ajánlatot tudja megtalálni a piacon. Az akciók maguk azt jelentik általában,

hogy különböző plusz költségeket elengedik a pénzintézetek. Ilyenek például a kezelési költség, az adminisztratív díjak, kamatok elengedése, amely által alacsonyabb lesz törlesztő részlete (a plusz költségeket általában a törlesztő tartalmazza).

Mivel spórolhat még?
A lakáshitel kalkulátor használatával. Ennek segítségével a legolcsóbb törlesztő részletet választhatja, hogy garantáltan megtalálja a legjobb ajánlatot. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsönösszeg megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részletek nagyságát, így Ön össze tudja hasonlítani, melyik az Önnek kedvezőbb. Így azonnal látni fogja, melyik felel meg Önnek hiteligénylés esetén. Előfordulhat, hogy Ön a bizonytalan, és nem tudja, hogy jogosult-e, felveheti-e a hitelt. A kalkulátor által egyúttal előzetes hitelminősítést is kérhet, így garantáltan tudni fogja, mekkora kölcsönt vehet fel, jelen anyagi körülményei között. Ezen felül akár konkrét ajánlatot is kérhet.

Milyen feltételei vannak a lakáshitel igénylésének?

  • 18-70 év közötti életkor,
  • legalább 3 hónapos munkaviszony,
  • önállóan terhelhető fedezeti ingatlan
  • minimálbér vagy azt meghaladó igazolt jövedelem,  
  • magyarországi állandó lakcím vagy letelepedési engedély,  
  • saját névre szóló vezetékes vagy előfizetéses vagy kártyás feltöltős mobiltelefon,
  • legalább 2 havi bankszámla kivonat tetszőleges hazai pénzintézettől.
  • A hitel mértéke a fedezetként bevont ingatlan értékének maximum 75%-a lehet. Pótfedezet bevonásával a hitel mértéke növelhető.
  • Új lakás építésére, újépítésű lakás vásárlására, illetve a meglévő ingatlan korszerűsítésére lehet igényelni államilag kamattámogatott hitelt.

Használja ki az Önnek járó kedvezményeket, találja meg a legolcsóbb törlesztőt! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Nem sikerult a kapcsolodasNem sikerult az adatbazis eleres

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft2 500 000 Ft2 500 000 Ft
5 millió Ft5 000 000 Ft5 000 000 Ft
7.5 millió Ft7 500 000 Ft7 500 000 Ft
10 millió Ft10 000 000 Ft10 000 000 Ft
15 millió Ft15 000 000 Ft15 000 000 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

A lakáshitel feltételei

Lakáshitel kedvezmények 2010

Hitel lakásvásárlásra

Lakásépítési hitel

Lakásfelújítási hitelek

Lakáshitel kalkulátor

Lakáshitel kiváltás

Lakáshitel összehasonlítás