Lakáshitelek igénylése gyorsan

2013. július 19., péntek

A leggyorsabb lakáshitel lebonyolításában egy szakértő tud Önnek kiváló segítséget nyújtani, mivel a gyorsaság kiemelten fontos ahhoz, hogy minél hamarabb pénzhez jusson. Gyorsított ügyintézéssel a korábbi hetekhez, vagy akár hónapokhoz képest jelentősen lerövidül az ügyintézés hossza, így megvalósíthatja  céljait hamarabb.

A lakáshitel igénylésének feltételei:

  • 18-70 év közötti életkor,
  • legalább 3 hónapos munkaviszony (általában fél év az elvárt, a próbaidővel  együtt),
  • önállóan terhelhető fedezeti ingatlan,
  • minimálbér vagy azt meghaladó igazolt jövedelem,  
  • magyarországi állandó lakcím vagy letelepedési engedély,  
  • saját névre szóló vezetékes vagy előfizetéses vagy kártyás feltöltős mobiltelefon,
  • legalább 2 havi bankszámla kivonat tetszőleges hazai pénzintézettől.
  • A hitel mértéke a fedezetként bevont ingatlan értékének maximum 75%-a lehet. Pótfedezet bevonásával a hitel mértéke növelhető.
  • A jelen szabályoknak megfelelően új lakás építésére, újépítésű lakás vásárlására, illetve a meglévő ingatlan korszerűsítésére lehet igényelni államilag kamattámogatott hitelt.

Melyik a legolcsóbb ajánlat?
A hitel igénylésekor a legfontosabb lépés, hogy a törlesztő részletet kiszámolja, mivel több éven át ezeket kell fizetnie. Így biztosan a legkedvezőbbet keresi, hogy amellett, hogy kedvező feltételekkel veszi igénybe a lakáshitelt, még a törlesztővel se legyen a későbbiekre gondja. Havi kiadásainak ez meghatározó eleme lesz.
A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsönösszeg megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részletek nagyságát, így Ön össze tudja hasonlítani, melyik az Önnek kedvezőbb. Így azonnal láthatja, melyik felel meg Önnek hiteligénylés esetén. Előfordulhat, hogy Ön a bizonytalan, és nem tudja, hogy jogosult-e, felveheti-e a hitelt. A kalkulátor által egyúttal előzetes hitelminősítést is kérhet, így garantáltan tudni fogja, mekkora kölcsönt vehet fel, jelen anyagi körülményei között. Ezen felül akár konkrét ajánlatot is kérhet.

Használja ki az Önnek járó kedvezményeket! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Nem sikerult a kapcsolodasNem sikerult az adatbazis eleres

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft2 500 000 Ft2 500 000 Ft
5 millió Ft5 000 000 Ft5 000 000 Ft
7.5 millió Ft7 500 000 Ft7 500 000 Ft
10 millió Ft10 000 000 Ft10 000 000 Ft
15 millió Ft15 000 000 Ft15 000 000 Ft
A törlesztőrészletek partnereink hitelei közül, az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Fórum

A lakáshitel feltételei

Lakáshitel kedvezmények 2010

Hitel lakásvásárlásra

Lakásépítési hitel

Lakásfelújítási hitelek

Lakáshitel kalkulátor

Lakáshitel kiváltás

Lakáshitel összehasonlítás