Lakáshitel kalkulátor 2013

2013. szeptember 20., péntek

A legjobb lakáshitelt elsősorban onnan ismerheti fel, hogy alacsony a törlesztő részlete. Hogy tudja kiszámolni, melyik ajánlat a legkedvezőbb az Ön számára? Használja a lakáshitel kalkulátort! A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal látni fogja az eredményt.

A kalkulátor több lehetőséget is mutat Önnek, hogy Ön garantáltan a legkedvezőbbet tudja választani.

Milyen lehetőségei vannak lakáshitel igénylésénél?
Nem csak piaci kamatozású, hanem államilag támogatott lakáshitelt is talál a kínálatban, így havi szinten jelentős megtakarítást érhet el- amennyiben megfelel a feltételeknek-, más ajánlathoz képest.

A lakáshitelekhez jóval kedvezőbb feltételekkel lehetett hozzájutni 2010 elején. Azonban, a 2008-ban bekövetkező gazdasági válság utóhatásaként az előírások jelentően megszigorodtak. Ez elsősorban kevesebb hitelfelvételt jelent, illetve a meglévő devizahitelek törlesztő részletének emelkedését hozta magával.

Mi változott, milyen feltételekkel vásárolhatja meg saját lakását, ha hitelfelvételre kényszerül?

  • Jelenleg a fedezetként bevont ingatlan értékének maximum 75%-át lehet felvenni, ám ez az összeg pótfedezet bevonásával növelhető. Különösen fontos az a változás, amely a deviza alapú lakáshiteleket érintette: a deviza alapú jelzáloghitelezést ugyanis teljesen felfüggesztették, csak adósságrendezés, illetve hitelkiváltás céljára lehet devizahitel igényelni.
  • További feltétel a fent leírtakon felül, hogy rendelkeznie kell minimum háromhavi munkaviszonnyal, de ebbe a próbaidő nem tartozik bele. A minimálbér szinte mindenhol elvárás, de ez sem garancia arra, hogy megkapja a kölcsönt. Lényeges szempont az elbírálásnál, hogy ne szerepeljen a KHR- régebbi nevén BAR listán. Aktív státusz esetén nincs lehetőség lakáshitel igénylésére. Passzív státusznál, némely pénzintézetnél lehetőség adódik a kölcsönfelvételre.

Találja meg a legkedvezőbb ajánlatot! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot! Cselekedjen most, hogy minél hamarabb élvezze saját otthona melegét!

Nem sikerult a kapcsolodasNem sikerult az adatbazis eleres

Legkedvezőbb törlesztőrészlet

Lakáshitel

10 év20 év
2.5 millió Ft2 500 000 Ft2 500 000 Ft
5 millió Ft5 000 000 Ft5 000 000 Ft
7.5 millió Ft7 500 000 Ft7 500 000 Ft
10 millió Ft10 000 000 Ft10 000 000 Ft
15 millió Ft15 000 000 Ft15 000 000 Ft
A feltüntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerülnek kiszámításra, feltüntetésre, a tájékoztatás nem teljeskörű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek a Ptk. 6:44 § szerinti ajánlattételnek, a Bankárnet Kft. ajánlati kötöttségét kizárja.

Fórum

A lakáshitel feltételei

Lakáshitel kedvezmények 2010

Hitel lakásvásárlásra

Lakásépítési hitel

Lakásfelújítási hitelek

Lakáshitel kalkulátor

Lakáshitel kiváltás

Lakáshitel összehasonlítás